Rólunk

Dear Valerie


A Dear Valerie egy olyan kisvállalkozás, amely rendezvényszervezéssel és bútorbérbeadással foglalkozik. A rendezvényszervezésen belül egy egészen speciális szelettel, tematizált élmény piknikek szervezésével foglalkozunk, amelyek kiválóak lehetnek különleges alkalmak megünneplésére. A bútorbérlésnél a már nálunk is egyre népszerűbb event wallokat találjátok, azaz különleges falakat, amelyek egyrészt bútorként, másrészt dekorációs elemként is szolgálnak a rendezvényeken. Jelenleg Fánkfal és Prosecco fal található a kínálatunkban.
Célunk, hogy a piknikekkel lehetőséget kínáljunk különleges alkalmak megünneplésére, rendhagyó módon, mindezt a természetben. Ahogy nincs két egyforma születésnap, lánykérés vagy épp lánybúcsú, úgy nálunk is személyre szabott az esemény, az alkalomhoz, és a ti igényeitekhez igazodva. A piknik témákat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legjobban passzoló stílust, és színvilágot.
Mi magunk is a gasztronómia lelkes hívei vagyunk, értékeljük a jó borokat, a finom falatokat, tudásunkat pedig különböző képzéseken, workshopokon igyekszünk frissen tartani, követve a külföldi trendeket.

Várjuk megkereséseiteket!
Kinga, Gréta, Luca

A személyre szabott piknikhez töltsd ki a megrendelőlapot, vagy írj e-mailt nekünk!
Ha ajándékba adnád, semmi akadálya, írj nekünk. Itt megteheted.
Szeretnéd feldobni a rendezvényed egyedi bútorzattal? Válaszd ki itt a hozzád illőt!