Prosecco fal

Prosecco fal


Ha szeretnéd lenyűgözni vendégeidet már a bejáratnál, akkor ezt a közel két méter magas Prosecco falat neked találták ki. Ideális a vendégek fogadásához, vagy akár végig dísze lehet az eseménynek egy szépen dekorált környezetben. A Prosecco falat poharakkal együtt, prosecco nélkül szállítjuk. A Fánkfallal együtt is bérelhető.

Paraméterek:
- 190 cm magas, 100 cm széles, 10 cm mély
- 55 pezsgőspohár-tartó
- fehér színű bútortest
- réz színű Prosecco felirat
- falhoz tartozó megfelelő mennyiségű pezsgőspohár

Falainkat elsősorban beltéri használatra terveztük. Kültéren csak olyan helyen használható, ahol maximálisan megoldott az eső elleni védelem, és hirtelen keletkező erős szél esetén sem dől fel.
Az időjárásból, vagy a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért minden esetben a bérlő felel a kaució teljes összegével.

Fontos! Kérjük, kizárólag olyan helyszínre rendeld meg, ahova az említett paraméterekkel be tudjuk állítani a falat (tehát befér kapun, ajtókon, liftbe, és megfelelő a belmagasság is), és szállítóink biztonsággal a helyszínre tudják juttatni (50 m-nél nem távolabbi parkoló, kisteherautóval jól megközelíthető bejárat/rámpa/rakodási terület, illetve emelet esetén rendelkezésre álló megfelelő méretű lift).
Amennyiben bizonytalan vagy a helyszíni méretekkel kapcsolatban, kérjük, megrendelés előtt egyeztess a helyszínnel vagy a rendezvény-/esküvőszerveződdel!

Kérjük azt is vedd figyelembe, hogy amennyiben a helyszínen derül ki, hogy nem biztosított a fent leírtak valamelyike, vagy olyan fizikai akadályba ütközünk, amely nem engedi a fal beállítását, akkor szállítóink megtagadhatják az elem felállítását. Ebben az esetben a bérleti díj nem kerül visszatérítésre, csak a kaució. A bérlő a továbbiakban semmilyen panaszlehetőséggel nem élhet, mivel nem biztosította a megfelelő helyszínt.

Árajánlatot kérek!