Felhasználási Feltételek

Kérjük, megrendelés előtt figyelmesen olvasd el!

A Dear Valerie (továbbiakban Szolgáltató) szervezésében jelen feltételek mentén vehető igénybe minden szolgáltatás. A szolgáltatások bármelyikének megrendelésével a Megrendelő (továbbiakban: Megrendelő) elfogadja a Felhasználási Feltételeket.

Minden piknikre, és bútor bérbeadásra az alábbi feltételek vonatkoznak, melyeket mindkét fél (Szolgáltató és Megrendelő) magára kötelező érvényűnek tekint, amennyiben nem születik külön megállapodás a rendezvényt illetően.

A szolgáltatást 16 éven felüli magánszemélyek, cégek és intézmények vehetik igénybe. 18. életévét be nem töltött személy részére alkoholtartalmú italt nem szolgálunk ki.

Fizetés

Minden megrendelt szolgáltatás – bútorbérlés és piknik – előleget igényel, amely a teljes összeg 50%-a, és vissza nem térítendő. A piknik esetében az árajánlat elfogadását követően érkezik egy általunk küldött díjbekérő, melynek kiegyenlítésére 48 óra áll rendelkezésre, banki átutalással. Az összeg beérkezésével biztossá válik a foglalás, a kért dátumon és időpontban. Amennyiben nem érkezik be 48 órán belül az előleg, abban az esetben az ajánlatkérést semmisnek tekintjük. A fennmaradó összeget a piknik előtt 7 nappal kell kiegyenlíteni, szintén banki átutalással.

Bútorbérlés esetén az árajánlat elfogadását követően szintén díjbekérőt küldünk, a teljes összeg 50%-ról, melynek kiegyenlítésre 72 óra áll rendelkezésre. Amennyiben nem érkezik be 72 órán belül az előleg, abban az esetben a lekérést semmisnek tekintjük. A fennmaradó összeget az esemény előtt 30 nappal kell kiegyenlíteni, szintén banki átutalással.

Az előleg amellett, hogy biztosítja a foglalást, többek között kiterjed a szervezésre, szállításra, piknikek esetén a csomagban található alapanyagok megvásárlására.

Lemondás, átütemezés, kaució

A lemondást a lehető leghamarabb telefonon vagy e-mailben kell jelezni, hogy időben megkapjuk az információt, ezután e-mailben megerősítjük az esemény törlését. Díjmentes lemondásra nem tudunk lehetőséget biztosítani.

Piknik: Amennyiben váratlan esemény történik, lehetőség van 3 hónapon belüli időszakban átütemezni a pikniket, így a befizetett előleg nem vész el. Amennyiben véglegesen törölni szeretnéd, az előzetes költségek miatt az előleget nem áll módunkban visszautalni. Ha a végösszeg is beérkezett számlánkra, abban az esetben is csak az előleget tartjuk meg, mint bánatpénzt (a teljes összeg 50%-át), a többi visszautalásra kerül. További költségeket nem számítunk fel.

Bútorbérlés: A megrendeléstől a rendezvény előtti 31. napig az előleget (a teljes összeg 50%-át) lemondás esetén megtartjuk, mint bánatpénzt. Az esemény előtt 30-8. napig történő lemondás esetén a teljes összeg 75%-a számít bánatpénznek. Az esemény előtti 7. naptól az esemény kezdetéig a teljes összeg bánatpénznek minősül, melyet nem áll módunkban visszatéríteni. További költségeket nem számítunk fel.

Kaució: Bútorbérlés esetén, a honlapon az Árak fül alatt feltüntetett összegben, készpénzben fizetendő. A kauciót csak személyesen tudjuk átvenni és visszaadni egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban. A kaució átvételéről Átvételi elismervény készül két példányban. A bútorbérlés esetén a kaució fedezi az esetleges rongálódási költségeket. Egy esetleges károsodás mértékétől függetlenül a bérlő a kaució teljes összegével felel.

Foglalás

A foglalás a piknik és a bútorbérlés esetén is akkor él, ha az 50% előleg beérkezett bankszámlánkra. Az összeg beérkezésének hiányában semmilyen érdeklődést, ajánlatkérést nem tudunk foglalásnak tekinteni. Előleg hiányában a Szolgáltató teljesítési kötelezettséggel nem tartozik.

Felszerelés, berendezések

Minden felszerelés a Dear Valerie tulajdonát képezi, és ugyanolyan állapotban kell visszajuttatni, mint ahogy használatra bocsájtjuk. A piknikek esetén a használati tárgyak, berendezések bármilyen rongálódását vagy megkárosítását a kár mértékének megfelelően fogjuk a Megrendelő részére kiszámlázni, amelyet köteles megtéríteni. Amennyiben textíliákon keletkezik professzionális tisztítást igénylő szennyeződés (pl. fehér textílián vörösbor folt vagy egyéb, hasonlóan durva szennyeződés), a tisztítási költségek számla ellenében szintén a Megrendelőt terhelik.

Utazási költség

Budapesti lokáción kívül útiköltséget számítunk fel, melynek mértékéről az általunk küldött árajánlat rendelkezik.

Egyéb

Minden voucher lejárati ideje 1 év, melynek meghosszabbítása nem lehetséges. Az 1 év a voucher kiállításának dátumtól számítódik. A voucher készpénzre nem váltható.

Minden menü szezonalitástól és elérhetőségtől függ. Fenntartjuk a jogot, hogy a menüben egy elemet kicseréljünk valami hasonlóan ínyencre és finomra.

Banki adatok

Kedvezményezett neve: Beleznai Kinga e.v.

Kedvezményezett számlaszáma: 10404711-82524950-54531003

Letöltés