Fánkfal

Fánkfal


Ha szeretnéd elkápráztatni vendégeidet egy izgalmas és nem mindennapi bútorral, akkor ezt a majdnem két méter magas Fánkfalat neked találták ki. Ideális a vendégek fogadásához, jól mutat a rendezvény bejáratánál, vagy akár végig dísze lehet az eseménynek egy szépen dekorált környezetben. A fánkfalat alapesetben fánk nélkül szállítjuk, de lehetőség van fánk rendelést is leadni. A részletekért keress minket! A Prosecco fallal együtt is bérelhető.

Paraméterek:
- 190 cm magas, 100 cm széles, 10 cm mély
- 48 fánktartó rúd
- fehér színű bútortest
- réz színű Donuts felirat

A fánktartó rudak dióolaj felületkezelést kaptak, amely az egyik olyan természetes alapú bevonat, amely érintkezhet közvetlenül élelmiszerrel. Rudanként 2 fánk fér el, így egyszerre 96 db fánk helyezhető fel a falra.

Falainkat elsősorban beltéri használatra terveztük. Kültéren csak olyan helyen használható, ahol maximálisan megoldott az eső elleni védelem, és hirtelen keletkező erős szél esetén sem dől fel.
Az időjárásból, vagy a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért minden esetben a bérlő felel a kaució teljes összegével.

Fontos! Kérjük, kizárólag olyan helyszínre rendeld meg, ahova az említett paraméterekkel be tudjuk állítani a falat (tehát befér kapun, ajtókon, liftbe, és megfelelő a belmagasság is), és szállítóink biztonsággal a helyszínre tudják juttatni (50 m-nél nem távolabbi parkoló, kisteherautóval jól megközelíthető bejárat/rámpa/rakodási terület, illetve emelet esetén rendelkezésre álló megfelelő méretű lift).
Amennyiben bizonytalan vagy a helyszíni méretekkel kapcsolatban, kérjük, megrendelés előtt egyeztess a helyszínnel vagy a rendezvény-/esküvőszerveződdel!

Kérjük azt is vedd figyelembe, hogy amennyiben a helyszínen derül ki, hogy nem biztosított a fent leírtak valamelyike, vagy olyan fizikai akadályba ütközünk, amely nem engedi a fal beállítását, akkor szállítóink megtagadhatják az elem felállítását. Ebben az esetben a bérleti díj nem kerül visszatérítésre, csak a kaució. A bérlő a továbbiakban semmilyen panaszlehetőséggel nem élhet, mivel nem biztosította a megfelelő helyszínt.

A poharak törése esetén 500 Ft-ot számolunk fel poharanként, mely a fal bontásakor, a helyszínen fizetendő.

Árajánlatot kérek!